English (UK)Magyar (HU)
Társadalomtudományok és Nemzetközi Tanulmányok Intézet
free templates joomla

Hol található a TNTI?  

Wartha Vince utcai kampusz, „O” épület I. emelet

Cím: 8200 Veszprém, Wartha V. u. 1.

Postai cím: 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

 

Elérhetőségek:

http://tarstudweb.mftk.uni-pannon.hu/,  Facebook:  www.facebook.com/tarstud

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefonszám: 88/624-274,   Fax: 88/624-615

Intézeti iroda fogadóórája:  Hétfőtől - csütörtökig: de. 8.00-10.00, du. 13.30-14.30

 

Kit kereshetek, ha bármiféle problémám támad tanulmányaim során?

A szak Hallgatói Önkormányzatos (HÖK) képviselőjét, illetve szakreferensét. A HÖK képviselőinek elérhetőségei megtalálhatóak az Elérhetőségek oldalon.

 

Kit kereshetek konkrét tanulmányi ügyekben?

Tanulmányi ügyekben szintén HÖK-ös képviselődet, vagy ügyfélfogadási időben az Oktatási Igazgatóságon (OIK) a szak ügyintézőjét érdemes keresni további tájékoztatás érdekében. Bővebben: Oktatási Igazgatóság

 

Milyen juttatásokban részesülhetek egyetemistaként?

A hallgatók számára adható juttatásokról az egyetem Juttatási és Téritési szabályzata rendelkezik, melyhez bárki hozzáférhet a Szabályzatok oldalon. Ezek közé tartozik például a rendszers szociális támogatás vagy az alaptámogatás.

 

Nem Veszprémben élek, milyen lehetőségeim vannak a szállásra?

Azoknak a hallgatóknak akiknek lakhatást érintő kérdései vannak, elsősorban az egyetem kollégiumi irodája kollegiumok.uni-pannon.hu, vagy a HÖK albérlet adatbázisa nyújthat segítséget.

 

Egyetem mellett munka?

Veszprémben több diákszövetkezet is rendelkezésére áll az egyetem mellett dolgozni vágyó hallgatók számára. Diákszervezetek: Fürge Diák, Melódiák, Pannon Work. 

Ezek mellett természetesen a Pannon Egyetem Karrier Irodája, a Kairo is a hallgatók segítségére lehet, akár munka, akár szakmai gyakorlat, akár a diploma megszerzése utáni álláslehetőségek keresésében.

 

Külföldi szemeszter? 

Az egyetemen tanulók több rövidebb vagy hosszabb időtartamú külföldi tanulmányi lehetőség közül is választhatnak. Bővebben a Tudományos és Nemzetközi Igazgatóságon illetve különböző programok honlapjain lehet tájékozódni. Legnépszerűbb programok: Erasmus, Fulbright

 

Milyen kimeneti lehetőségek vannak az alapszak elvégzése után?

Az alapszak elvégzése után többféle mesterszak közül lehet választani. A TNTI-n lehetőség van a Nemzetközi tanulmányok MA képzésben folytatni tanulmányokat, vagy a megfelelő specializáció kiválasztásában segít a felvi.hu Mesterszak keresője.

 

Milyen szervezetek vannak az egyetemen?

Az egyetemi tanulmlányok mellett több szervezet is működik intézményünkben, melyek állandóan várják az érdeklődőket ill.az új tagok jelentkezését Ilyenek: Egyetemi Fotókör, AIESEC, BEST, ÖKIR, HC.

 

Sportolási lehetőségek?

Az egyetemen működő sportkörökről, és az általuk tartott foglakozások időpontjairól, a C épületben, a Testnevelési tanszéken tájékozódhatnak a sport iránt érdeklődők.

 

Milyen rendezvények vannak a tanév során?

Az egyetemi tanévet számos kulturális -és sportesemény is szinesebbé teszi, ezeket legegyszerűbben az egyetemi Eseménynaptárból lehet értesülni. Legnagyobb egyetemi rendezvényeink: VEN, AKÓ, Regatta, 5karikás játékok és kollégiumi rendezvények.