English (UK)Magyar (HU)
Társadalomtudományok és Nemzetközi Tanulmányok Intézet
free templates joomla

Tudnivalók Erasmus ösztöndíjra pályázóknak

 

Az ügyintézés menete:


1. A pályázatot a Központi Erasmus Iroda által meghatározott formában és határidőre kell benyújtani. Az Intézet Erasmus kapcsolatairól és a pályázat kitöltésével kapcsolatban érdeklődni lehet: Dr. Szente-Varga Mónika, intézeti Erasmus koordinátornál (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

2. Nyertes pályázat esetén kedvezményes tanulmányi rend igényelhető. A kitöltött kérvényt a megadott határidőn belül az intézeti irodában kell leadni.

3. Az Erasmus ösztöndíj során a Pannon Egyetemen teljesítendő tárgyakat a hallgató a Neptun rendszerben felveszi, ugyanúgy, mintha a (fél)év során itthon tartózkodna.

4. A hallgató a Neptun rendszerbe köteles feltölteni a jóváhagyott kedvezményes tanulmányi rendjét igazoló dokumentumot.

5. A hallgató ezután köteles újra egyeztetni a teljesítendő tárgy oktatójával a követelményeket illetően. Kitölti az erre vonatkozó nyomtatványt (Kurzus teljesítése Erasmus ösztöndíj alatt). Tantárgyanként egy nyomtatvány töltendő ki. A hallgatónak a kész dokumentumokat a mellékletekkel együtt az intézeti Erasmus koordinátornál kell leadni, kiutazás előtt.

 

Aktuális hírek, felhívások elérhetőek a kari honlapon:

Nemzetközi kapcsolatok, Erasmus